8 юни 2013 г.

8 Първи тийзър на "Хобит: Пущинакът на Смог"


С огромно нетърпение чаках новина, кадър, тийзър, НЕЩО, каквото и да е, от продължението на Хобита, което Питър Джей трябва да разтовари по кината този декември. И ето, че небесата се отвориха като във филм на Анг Лий. Преди дни в Entertainment Weekly изгря горният кадър на изпозагубената Еванджелин Лили, маскирана като червенокоса елфка. Страхотно - поредното свободно съчинение по план трябва да добави woman's touch към очертаващия се тотален коч-фест на Джаксън. Това обаче е нищо в сравнение с истинската новина. Тийзърът на филма се очакваше да бъде представен преди флагмана на Уорнър за това лято - Man of Steel след седмица. Но, както обикновено, тийзърите на трейлъри на тийзъри на големи филми за малки хобитчета лийкват преждевременно - гледайте, докато студиото не се е намесило:





PS: Because YOU DESERVE THIS, that's why!

UPDATE: Хахаха, Пи Джей толкова старателно го кри тоя дракон, и какво - изцепи го в трейлъра по най-левашкия начин. Ако не друго, поне населението на целодневните детски градини по света и у нас трябва да е happy, happy, happy:

8 коментара:

  1. Разтреперах се от тийзъра.
    Имах високи очаквания, но това - изглежда - ще ги надмине.

    ОтговорИзтриване
  2. Къде е ревюто на After Earth силвъре?

    ОтговорИзтриване
  3. Поне не го изтипоса в цял ръст. А между другото знаеш ли как го убиват? Ако не знаеш, ще се смееш много :)

    Мнение за музиката?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. То това да беше смешното само...

      Музиката е стандартен трейлъров крап - почнах да се уморявам от такива преди десетина години.

      Гледам, появил се е и постер... Умопомрачително е как Питър Джаксън затъва все повече и повече в ненамирането на глас и тон за тоя филм. Ту сервира разни цветни и кичозни Rayman-like jump&run-елементи, ту почва да се прави на много мрачен с тези десатурирани постери... Но то едва ли някой си прави илюзии вече.

      Изтриване
  4. Представи си го като цветна jump&run-hack&slash игра, в която като достигнеш до някой бос нещата стават по-мрачни :) Все пак очаквам като цяло втората част да е по-сериозна и мрачна, защото ще минават през Мраколес, а накрая ще има и дракон.

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.